CLICK ON PHOTO FOR ENGLISH TRANSLATION

1968 FORD MUSTANG CONVERTIBLE

Jeg har i mange år gået med en lille drøm, nemlig at få fingre i en rigtig Mustang, altså den model der blev produceret i perioden 64½ til 69. Som alle ved, kan der være langt fra drøm til virkelighed, med mindre man er heldig at møde Dan fra Dream Machines på en bilauktion i Vejle.

Dan fortalte, hvordan han arbejder her fra Danmark. Han modtager bestillinger fra danske købere, som har nogle krav til model og årgang samt køretøjets stand og udstyrs-niveau. Dan tager så med jævne mellemrum til de sydvestlige stater i USA for at finde de ønskede biler, og når dette er lykkedes, bliver de gennemgået og vurderet for at sikre, at de lever op til købers kriterier.
Hvis dette er tilfældet, sender han en beskrivelse og billedmateriale via E-mail og kontakter køber for fastsættelse af pris m.m. Prisen er inkl. fragt, told, moms, forsikring og tolddeklarering både i USA og Danmark.
Dan og jeg blev enige om, at han skulle prøve at finde min drømmebil i USA, og efter et par telefonsamtaler vidste Dan, hvad han skulle lede efter.

Jeg havde følgende krav til Mustangen: gerne Convertible, V8 289CUI, automatic, original stand, mekanisk i orden og sidst men ikke mindst: ingen rust. Små buler og almindelig slitage af indtræk m.m. ville være acceptabelt, da bilen alligevel skulle renoveres og omlakeres, når jeg fik den hjem. Dan tager til USA i foråret 1999, og efter nogle uger bliver jeg kontaktet via E-mail og telefon. Halvanden måned senere henter jeg Mustangen med diverse reservedele på Århus havn. Bilens stand var som jeg havde forventet og bestilt, og den gennemgår i øjeblikket en gennemgribende renovering. I øvrigt trækker jeg stadig på Dans ekspertise, da han har fremskaffet flere nødvendige reservedele på senere rejser til USA.

Til slut vil jeg sige, at køb af din drømmebil på denne måde i høj grad er et spørgsmål om tillid. Samarbejdet i forbindelse med mit bilkøb har fungeret upåklageligt, og ingen løfter er på noget tidspunkt blevet brudt. Jeg kan kun anbefale at benytte sig af den knowhow, som Dream Machines kan tilbyde, hvis du går og har en lille drøm om luft i håret og en stor motor under hjelmen.

Med venlig hilsen

Frode Brøgger Andersen
Ellemosevej 24
8370 Hadsten
86 98 22 22

Back