1970 OLDSMOBILE
CUTLASS COUPE

Da jeg havde besluttet mig til og skifte mine motorcykler ud med en amerikaner, kiggede jeg først på de danske sider, og derefter de svenske.

Jeg synes dog ikke at den rigtige bil kom frem, både standsmæssigt og prismæssigt.

Så jeg begyndte og kigge lidt på de amerikanske sider, mest Ebay.com og fandt efter en relativ kort tid en bil der blev hængende i mit hoved i lang tid efter jeg først så den.

Men hvordan skulle jeg få den hjem, og hvem kunne man stole på med sit nye legetøj, ringede rundt til forskellige shipping firmaer.

Men fandt først dem jeg syntes var de rigtige til opgaven da jeg så en annonce for Dream-Machines.dk på Smallblock, og fik ringet til først Frederik og derefter Dan, de var begge utroligt hjælpsomme og entuiastiske, så jeg følte at det var de helt rigtige til at tage opgaven, og det har jeg ikke fortrudt et sekund siden!

Dan har hele tiden været klar til at hjælpe med spørgsmål jeg havde og formidling til sælger i USA, samt det lokale transportfirma der skulle køre bilen fra Phoenix til Houston.

Så hvis du/i overveje at importere en bil hjem fra staterne, kan jeg varmt anbefale Dan og resten af teamet bag Dream-Machines.dk!

Venlig hilsen

Jan Markus Holm.