1971 PLYMOUTH
ROADRUNNER 440

Hej mit navn er Christian.

Jeg har længe drømt om en Mopar amerikanerbil og har surfet nettet tyndt i min søgen efter biler til salg, både hér i DK men også i resten af Europa og USA. Min drømmebil, en Plymouth Roadrunner fra 1971/72, er en sjælden fugl på disse breddegrader, så da jeg så at Dan havde en 72’er til salg på sin side, ringede jeg straks og forhørte mig om den. Den var forholdsvis billig og ganske rigtigt var den også allerede solgt!

Det var i virkeligheden meget godt, for det var egentligt 71’eren der stod øverst på ønskelisten, så jeg aftalte med Dan at jeg ville sende ham en mail med de specifikke ønsker jeg havde til drømmebilen.

Efter at ha’ snakket lidt frem og tilbage om mine ønsker, gik Dan igang med at lede efter en bil i USA. Samtidigt ledte jeg også videre på nettet.

Vi var igennem en lang række biler, både dem som Dan og hans kontakter fandt og dem jeg selv fandt på nettet. Hvér gang jeg fandt en bil jeg syntes lød interessant, sendte jeg link til Dan så han kunne vurdere pris, stand, location, fupmagere, etc. Det kan være utroligt svært at vurdere en bil ud fra en internet-annonce, men det har Dan stor erfaring med og 95% af de annoncer jeg sendte til ham, fik da også en tommel nedad!

Men så en dag fandt jeg en ´71 Roadrunner på eBay og sendte straks link til Dan, da pris og specifikationer var helt rigtige.

Dan svarede hurtigt tilbage at det var den rigtie bil til den rigtige pris og spurgte, om han skule ringe til sælger og høre om detaljerne. Jatak! Han vendte tilbage med detaljerne og jeg slog til og købte bilen. Derefter arrangerede han at få bilen hentet hos sælger og fragtet hele vejen fra Wisconsin i nord, til Texas i syd. Herfra blev bilen så pakket i container og skippet til Danmark.

Da jeg en sommerdag et par måneder efter kom til Århus havn for at pakke min bil ud, var det med høj puls og masser af adrenalin i blodet! Det er det fedeste at få lov at hente sin bil og se hvad man har købt efter at ha’ ventet i så lang tid.

Under hele forløbet har Dan udvist utrolig hjælpsomhed og ikke mindst tålmodighed hvér gang jeg lige har skullet høre om der var nye biler i sigte, og senere, når jeg lige skulle høre om containeren med min bil snart landede i DK.

Jeg kan kun anbefale at få hjælp, råd og vejledning fra Dream machines når du/I skal hente drømmebilen hjem fra USA.

BACK