1941 PLMOUTH COUPE

Det startede egentlig lidt som en tilfældighed. Først fandt jeg en 41 Plymouth i et svensk blad, Jeg tænkte "den er egentlig ret cool" Og så bladrede jeg videre.. Dagen efter måtte jeg lige slå op på siden, for at se den igen "den må jeg eje" Jeg ringede til Sverige, men bilen var lige solgt.. Og så var jagten igang.. To måneder senere fandt jeg en i England. Jeg ringede, men bilen var solgt, og den havde været til salg i mindre end en uge.. Jeg begyndte at miste troen på, at jeg selv kunne finde en 41 Plymouth.. så Jeg måtte have hjælp til det..

Jeg kom så i kontakt med Dan, og jeg forklarede ham så lidt om mine ønsker til bilen. Og svaret var: "we'll get it for you".. Men, men, men...Ca 3-4 måneder senere ringede jeg til Dan igen, der var stadig ingen bil, og Dan spurgte: "what is it with that car? We cant find the right one. But we are still looking"..

To uger senere var det så Dan der ringede til mig. "I think we have found your car". Jeg fik så en del billeder, og en god beskrivelse af bilen, og beslutningen blev taget.. Pengene blev overført til Dans konto, og det havde jeg det egentlig ok med. Jeg havde hørt fra andre at man kunne stole 100 % på Dan. Og det var også det indtryk jeg havde efter en hel del tlf. samtaler. Som Dan også selv sagde flere gange " It´s a matter off trust from both sides". Nu skulle bilen bare hjem. Nu kunne jeg endelig læne mig tilbage og bare vente, vente, vente..

Jeg hentede bilen i århus, og den levede fuldt op til forventningerne. Dan fandt den i Californien. Og det er en historie i sig selv, så jeg havde ALDRIG fundet den bil selv. Tusind tak Dan..

Så til alle jer, der drømmer om en en sjov/anderledes bil.. Husk: I lever kun en gang...

Og til alle jer, der leder efter en "besværlig" bil, kontakt Dream machines. Det kan kun anbefales...

Jesper Pedersen, København.

BACK