1968 CHEVROLET
CORVETTE CONVERTIBLE

Hej alle V8 elskere!

Så skete det endeligt, at jeg fandt min drømmebil. Har haft interessen for V8’er lyden i mange år, meget præget af min svoger, som har kørt V8 i flere år.

Bilen jeg faldt for var en 68 Corvette 327/350HP. Valget stod mellem Mustang og Corvette og det skulle være en cabriolet. Efter jeg var til Åbent Hus hos Low Riders Car Club i Horsens i anledning af deres fødselsdag, var jeg ikke i tvivl. Her holdt både en Mustang og en Corvette og valget var ikke svært.

Fandt siden hen en bil hos Dream-Machines i Varde, som passede til mig (både pris og stand). Fik ringet til Dan fra Dream-Machines og bestilte bilen ca. d. 15. juni. Bilen ankom til Århus d. 31. august. Efter 4 timer blev containeren frigivet af told og skat og vi kunne åbne den. VILDT spændende øjeblik. Selvfølgelig holdt min Corvette inderst inde og først da vi havde læsset en Jaguar samt en Buick ud, kunne jeg sætte mig i Corvetten og trille ud i den friske luft. Ude på pladsen kunne jeg så stå og NYDE den.

Efter at vi havde tjekket vand, olie og de forskellige ting, pumpede jeg 3 gange på speederen og startede bilen. HOLD HELT KÆFT…. SIKKE EN LYD! Bilen var fuldstændig som beskrevet, og jeg kan kun anbefale at handle med Dream-Machines. Dan har været meget reel at handle med, og er meget hjælpsom med alle de spørgsmål man måtte have.

Jeg anbefaler Dream-Machines, Dan på det varmeste!!

V8 Hilsen

Johnny fra Horsens

Kan kontaktes på mail vedr. Handel med Dream-Machines

loneogjohnny@bregenov.com
TLF: 61784072

BACK