1965 PORSCHE
SPEEDSTER REPLICA

København sept. 2006.

Jeg har i årevis gået og længtes efter at eje en Porsche Speedster replica. Og efter at have sparet op nogle år kastede jeg mig ud i at finde min drømmebil denne sommer. Bilen blev fundet i Arkansas, USA og der blev lavet en handel.

Jeg stod nu med en bil langt, langt væk hjemmefra og skulle til at finde ud af, hvordan jeg fik den fragtet hjem. Efter at have surfet lidt rundt på nettet faldt jeg tilfældigvis over en tråd på Smallblock.dk hvor Dream Machines blev anbefalet som et pålidelig arrangør af transporten fra USA til Danmark. Jeg fik derfor fat i Dan som lovede at tage sig af alt, og jeg mener ALT i forbindelse med transporten fra Arkansas til Århus. Jeg ved fra andre, der har prøvet at hente bil i USA, at det kan være bøvlet at finde ud af det hele med hensyn til havneafgifter, moms og afgifter samt at arrangere transport lokalt i USA. Men med Dan som arrangør af fragten har det simpelthen været så nemt som man kan forestille sig. Jeg betalte bare halvdelen af prisen da vi lavede aftalen og resten da bilen dukkede op på havnen i Århus og skulle i mellemtiden ikke løfte så meget som en finger selv . Supernemt. Og i hele forløbet er bilen blevet behandlet med fløjshandsker for der var ikke en ridse nogen steder på bilen da den blev hentet.

Dan har holdt sit ord fra først til sidst og har holdt mig løbende orienteret undervejs. Jeg har hele tiden følt, at min nyindkøbte drømmebil har været i gode hænder fra den blev hentet i Arkansas til den blev afleveret til min far på Århus havn. Når og hvis jeg igen køber bil i USA vil jeg uden tøven kontakte Dan og Dream Machines igen og få dem til at stå for transporten. Dem kan man stole på.

Mange hilsner

Lars Holmen

BACK