1966 BUICK WILDCAT
GRAND SPORT

Brabrand d. 30/11 2005

En drengedrøm der blev til virkelighed…

Efter en sommerferie i Californien var der blevet rusket rigtig godt op i min gamle drengedrøm om en amerikanerbil. Midlerne til at realisere drømmen var nu også til stede så jagten på dyret gik ind. Det er en jungle at komme igennem alle de modeller som findes. Men efter lidt tid med søgen på internettet og i diverse bilblade blev jeg forelsket i en Chevrolet Chevelle fra 1970. Det viste sig imidlertid at jeg ikke var den eneste der havde fået den ide så priserne var sprunget i luften på denne model. Stort set alle de biler jeg kunne finde på div. hjemmesider i Europa eller USA kostede over 25000 dollars. Det ville overskride mit budget med adskillige tusinde kroner inden en sådan bil var på danske plader. Under min søgning fandt jeg Dream-Machines i Varde som importerede biler fra staterne. Efter lidt e-mails og et par behagelige telefonsamtaler med Dan som har firmaet blev jagten på en Chevelle sat ind. Det lykkedes Dan at finde én der var under opbygning ved en mekaniker i Chicago. Tilmed kunne den laves til en pris der matchede vores niveau. Men i mellemtiden var min kone og jeg blevet enige om at det måske ikke lige var den model vi alligevel søgte efter. Vi ville gerne have en bil der var komfortabel med en masse udstyr og samtidig også kunne flytte sig hvis det skulle være. Min kone Kirstine kunne ikke rigtig lide formen på Chevelle’n så nu måtte vi finde en anden model der kunne indfri vores ønsker. Der er et utal af forskellige modeller og man kan ikke overskue det. Valget blev en 2 dørs hardtop altså en bil der var længere end coupe modellen vi først kiggede efter. Under en samtale med Dan omkring Chevelle’n sad jeg og kiggede på de biler han havde til salg på hjemmesiden. Pludselig dukker en lyseblå Buick Wildcat GS op på skærmen. Der var bilen jo!!! Dan havde bilen på lager i Varde og vi aftalte en dag hvor vi skulle komme og kigge. Dan havde fortalt en masse om bilen og beskrevet den meget præcist. Den var nøjagtig som Dan havde fortalt og efter en gennemgang på liften samt en køretur var vi overbeviste. Efter at have sovet på beslutningen blev vi dagen efter enige om prisen og Dan havde solgt endnu en bil til en tilfreds kunde. Wildcat’en havde aldrig været indregistreret i DK så den skulle både synes og forevises for Told & Skat. Alt dette sørgede Dan for og 14 dage efter vi så bilen første gang, stod den nysynet uden anmærkninger, klar til at få nummerplader på.

Dan var meget informerende gennem hele forløbet og vi har fået en super seriøs og fair behandling. Alle spørgsmål tages seriøst og der gøres alt for at tilfredsstille kundens behov.

Vi kan klart anbefale andre at handle klassisk bil med Dan og hans team fra Dream-Machines.

Nu skal bilen bare pudses og shines indtil det bliver sommer og vi kan komme ud cruise…Vi kan træffes på 9740 7210 hvis der er nogle som ønsker yderligere oplysninger omkring vores handelsforløb med Dream-Machines.

Med venlig hilsen
Kirstine & Morten Bak-Fredslund