1964 LINCOLN
CONTINENTAL CONVERTIBLE

Præsidentens bil-

J.F. Kennedy var helt betaget af Lincoln Continentel Convertible både i sit embede og privat, han anvendte ofte en standard Continental fra Det Hvide Hus` flåde til uofficiel kørsel.

Selv Industrial Design Institute var så imponeret at de tildelte bilen til deres eftertragtede bronze medalje for "et enestående bidrag af enkelhed og elegant design"

Der er ingen tvivl om at den i dag betragtes som moderne klassisk.

Kræfterne kommer fra en 7,2 l V 8 motor på 320 hk med en tophastighed på ca. 190 km/t

Continental Cabriolet-versionerne med automatisk kaleche er forholdsvis sjældne da kun omkring 10% af alle Lincoln produceret mellem 1961 og 67 var cabriolet versioner.

Mine drømmebiler som ung i tresserne var amerikanerbiler, men de var lige så uopnåelige som Fararier er for unge i dag pga priserne.

Mine børn og svigersønner er også meget interesseret i de gamle amerikanerbiler specielt fra tresserne og en dag sagde en af mine svigersønner at han havde fundet et firma i Varde på internettet der handlede med gamle amerikanerbiler. Jeg skulle blot slå op på Dream-Machines så kunne jeg se der hvilke modeller de havde.

Som sagt så gjort, jeg kikkede på Deres biler ca. 1 gang pr. mdr. men hver gang jeg fandt en bil som så interessant ud, var den solgt.

I september mdr. 2001 dukker der så en Linccoln Continental Convertible op på Dream-Machines hjemmeside en drøm af en bil, idet mit krav til en sådan bil skulle være: Lavt km antal, med kaleche, velholdt og køreklar. Problemet var bare at den stod i U.S.A. og hvordan kan man købe en bil fra U.S.A. når man ikke kan se og prøve den.

Jeg prøvede for en ordens skyld at kontakte Dream-Machines og fik kontakt med Brian i Vejle. Brian oplyste mig at Dan var i U.S.A. for at se på biler, men Brian foreslog at han kom til Skanderborg for at fortælle mig om Deres forretningsmetoder og måden at handle på. Der opstod ret hurtigt sympati til den måde, og den entusiasme samt glæde over amerikanerbiler Brian lagde for dagen. Dette gjorde, at jeg besluttede mig for at handle med Dream-Machine.

Den dag bilen kom til Århus havn vil jeg sent glemme, Dan, Brian og deres mand fra Sjælland var til stede. Jeg ankom sammen med min svigersøn og barnebarn, sikken en glæde og begejstring der blev udvist fra alle sider da bilen blev trukket ud af containeren.

Jeg kan kun tilføje, at jeg ikke et sekund har fortrudt at handle med Dan og Brian, bilen levede fuldt ud op til mine forventninger efter de beskrivelser de havde orienteret mig om.

Til slut kan jer kun komme med de bedste anbefalinger til Dan og Brian der driver en sober og ordholdende forretning, selv efter at en handel er afsluttet og det er min faste overbevisning, at man til enhver tid vil kunne få hjælp af dem, hvis der er problemer med bilen i fremtiden.

Med venlig hilsen

Preben Mogensen
Damagervej 14
8660 Skanderborg