1966 CADILLAC
CUSTOM CONVERTIBLE

Problemer, problemer,problemer…..

…dem kan der være mange af, men det er lettere hvis du handler med Dan.

Jeg har altid haft et ønske om at eje en kæmpestor amerikansk flyder, så da jeg fandt Dream-machines på nettet, og jeg så at de havde en masse erfaring med import af USA-biler, tog jeg fat i Brian på mobilen, og han mødte mig i Vejle to timer senere. Brian fortalt mig en masse om USA-biler og viste mig billeder af en STOR smuk Cadillac DeVille Convertible, den var så flot på billederne at jeg bestilte bilen på stedet (altså 3 timer efter at jeg mødte Brian), jeg følte at den købskontrakt jeg blev præsenteret for, var meget sikker for mig, så jeg havde ingen betænkeligheder.

Efter lidt forsinkelser (det sker jo) ankom bilen endelig til Varde, jeg var meget spændt på om den ville indfri mine høje forventninger, det gjorde den! Bilen kunne dog trænge til lidt opfriskning af lakken, og Dan var ikke længe om at finde en maler der ville påtage sig at omlakere bilen, og det var til en pris som vi ikke kunne blive uenige om.

Jeg skulle jo så have bilen synet og indregistreret, og måtte sætte blinklys på siden, samt udskifte parabolerne. Jeg ville gerne deltage i oldtimerløbet i Gråsten, men mekanikeren havde desværre ikke tid til at klargøre bilen inden, så jeg tog chancen og kørte til syn uden klargøring, jeg ville jo så få en liste over hvad der skulle laves. Da jeg afhentede bilen senere samme dag, spurgte jeg hvor galt det så ud, og synsmanden sagde at den var synet og godkendt uden kommentarer, han mente desuden at det var den flotteste bil han havde set i lang tid. Jeg deltog i oldtimerløbet, og det var en kæmpe oplevelse.

Med venlig hilsen
Thorben G. Jensen
2191 0000