Main  |  History/Company  |  Cars for sale  |  Client letters  |  Contact us  |  Currency converter

       

 

Velkommen til Dream Machines.
 
 

Dream Machines er et dansk firma, since 1998 importere klassiske biler til Danmark og resten af Europa. Når du spørger Dream Machines om at finde netop din drømmebil, så går vi igang. Vores netværk i USA finder lige det du spørger efter og med dine eksakte specifikationer og henter den hjem til dig. Vi kan desuden være behjælpelig med reservedele og teknisk assistance, som en del af vores service. Vi har fjernet risikoen ved at købe en bil i USA. Fortæl os hvad du vil have og Dream Machines kan være med til at realisere dine drømme. (Se "Client Letters")

På grund af det store arbejde ved at oversætte hver enkelt bils specifikationer til alle sprog er alle biler med engelsk teks. Skulle der være en bil, der her din interesse, skal du blot trykke på knappen under bilens billeder, for at sende os et brev, og heri anføre, at du ønsker mere information omkring bilen på dansk. Vores speciale er, at finde lige netop det du søger. Skulle der være spørgsmål, så skriv eller ring endelig, vi hjælper gerne.

Dream Machines priser indeholder:
Fragt, på- og aflæsning, toldgodkendelse fra USA, toldgodkendelse fra Danmark, told og moms. Bilerne ankommer i Århus, men kan også leveres andetsteds i Europa eller resten af verden.

Dream Machines
Dybdalsvej 23
6800 Varde
Denmark
(+45) 75 21 20 84.
 

Hvis du påtænker at købe en klassisk bil, er der sikkert nogle spørgsmål der melder sig. Vi får selvfølgelig også spørgsmål fra vores kunder, og vil også gerne svare, men tror at mange potientelle bilejere ikke får netop deres "dream-machine", fordi de ikke tror at de kan overskue konsekvenserne ved et køb;

Taber en klassisk bil sin værdi?
Som ved alle former for fast investering, kan der forekomme prisudsving, men vedrørende biler er udsvinget mest afhængigt af årstiden. Ved korrekt pleje og pasning, kan man med sin klassiske bil, nyde sin investering i mange år, og ved senere salg få sine penge igen.

 

Gamle biler er dyre at eje, svære at reparere og umulige at fremskaffe reservedele til?
Hvis bilen er ældre end 25 år, findes der specielle billige forsikringer. Hvis bilen er ældre end 35 år betales kun 1/4 vægtafgift. Hvis bilen er ældre end 1960, skal den kun til syn hvert 8. år. Der er mere end 200 specialister alene i Danmark, som kan være behjælpelig med fremskaffelse af reservedele og reparation af klassiske køretøjer; hvis de ikke var dygtige og rimelige i pris var de lukket for længe siden.

 

Gamle biler bruger meget benzin?
De fleste gamle tunge biler kører som regel 7-8 km. pr.liter. Store amerikanske muskelbiler kører ved normal brug ligeså langt, men kan (som alle biler) ved hårdhændet brug gå noget kortere på literen. Hvor langt kører bedstefars Volvo på literen ? Som oftest har man vel også en anden bil der kan dække en del af transportbehovet til rådighed.

 

Kan i finde min drømmebil til mig?
Som oftest kan vi, men jo mere du har tænkt over hvad du vil have, des nemmere kan vi finde det rigtige til dig. Du bør tænke over; årgang, model, farver, udstyr, tilstand og også over hvor meget du vil ofre af penge på køretøjet. Det er ofte bedre og billigere at købe en god færdig bil, fremfor en til renovering. Hvis du har tid kan vi ofte finde en fin bil til dig.

 

Kan I financiere min bil for mig?
Nej, normalt ikke, men ofte kan dit eget pengeinstitut godt se det fornuftige i et klassisk bilkøb, men kræver ofte at den bliver forsikret fra 1. dag. Som hovedregel bør man dog nok ikke købe veteranbil for lånte penge.

 

Kan I finde hvad som helst, uanset hvor sjælden en bil jeg ønsker mig?
Ja, som regel, men tænk nøje over dit ønske, fordi når vi ved hvad du vil have, går 6-8 personer igang med at lede efter din bil i Europa og USA, og hvis du senere ændrer dit ønske spilder vi vores kontaktpersoners tid, og det bliver måske svært for os at fremstå som seriøse handelspartnere, og dermed kommer dit ønske længere ned på ønskelisten til skade for os og dig.

 

Hvordan ved jeg at jeg får en bil for mine penge?
Det gør du fordi vi ikke vil have en egentlig indbetaling fra dig før din bil er modtaget af dig i Danmark. Vi beder normalt om et tilsagn fra dit pengeinstitut, eller at du indsætter betaling på en spærret konto der kun kan frigives ved udlevering af bilen til dig.

 

Hvordan ved jeg hvordan tilstanden på min bil er?
Vi undersøger din bil nøje inden et køb, - der bliver normalt taget 10-15 digitalfotos af den, og vi laver en tilstandsrapport. Du ser begge dele inden køb og godkender bilen. Vi beskriver bilen så nøjagtigt som vi overhovedet kan, for din og vores skyld.

 

Er I bedre end Jeres konkurrenter?
Ja, lidt bedre , -fordi vi kender vores marked i Europa og USA indefra, med indfødte interesserede bilkyndige medarbejdere, som selv er bidt af gamle biler, og som ikke vil lægge sjæl og energi i køb af hvad som helst gammelt bras, men som prøver at finde det bedste til dig. Vi er ikke bange for vores konkurrenter, for der er mange gode importører af klassiske biler som gør et godt stykke arbejde, men vi ved også hvad vi selv kan.

 

Er I seriøse?
Spørg Dem som har prøvet Os ! Det er nemt at svine et konkurrerende firma til, men det er vel mest de kunder man har haft tidligere som skal bedømme os. Se referencelisten på vores hjemmeside, spørg dem du møder på veteranbiltræf, eller allerbedst; kom ind og få en snak om dine ønsker og se hvad vi kan.
 
   
 
 

Dream Machines - Dybdalsvej 23 - 6800 (DK)-Varde - Tlf.(+45) 7521 2084

Design by e-logic.dk